Bene kiekviena mergina sutiks, jog sveiki, tvirti, mėgstama spalva nulakuoti nagai yra svarbus stiliaus akcentas. Nagų dailė, įvairūs efektai bei technologijos šiais laikais leidžia nagus padabinti įvairiausiais raštais ir spalvomis, o tai tampa dar viena kūrybos forma, kuria išreiškiame save. Tačiau patyrusi meistrė žino, jog ne kiekvienai klientei manikiūrą pavyks išnešioti norimą laiką, o ir problematiški nagai dažnai verčia sukti galvą – kaip juos sutvirtinti, atstatyti ir sukurti trokštamą rezultatą. Vienos manikiūristės, bandydamos spręsti šias problemas naudoja gelį, bet čia pat susiduria su ne visiems patinkančiu plastiko jausmu. Kitos - į pagalbą pasitelkia stiklo pluošto technologiją, leidžiančią išgauti gan natūralų įspūdį bei patikimai sutvirtinti nago plokštelę. Bet darbas su šia medžiaga ir šia technika reikalauja specialių žinių ir priemonių, tad pats procesas tampa sudėtingas ir ilgas.

  Natūraliai kyla klausimas, ar yra kitas būdas sutvirtinti bei atstatyti nagus? Atsakymą į šį klausimą pateikia Didier Lab, pristatydami naujos kartos inovatyvų produktą – Fiber Color Base. Tai unikalios technologijos ir sudėties produktai, kovojantys su nelaikymu ir leidžiantys itin lengvai sutvirtinti bei atstatyti net problematiškiausias nagų plokšteles. Ką tik pasirodė naujosios linijos produktas – Fiber Color Base gelis. Šis produktas pasižymi išskirtiniu tvirtinimu, kurį užtikrina sudėtyje esančios sintetinės nailono pluošto dalelės. Jų dėka net ploniausi nagai išlaikys formą jiems ataugant ir nesideformuos. Dėl inovacinės Supertexture technologijos šie elementai itin tolygiai pasiskirto ant nago, jį išlygindami ir surišdami visus manikiūro komponentus.

Fiber Color Base gelis yra praturtintas vitaminu E bei kalciu, kurie padeda silpniems, ploniems, lyg popierius, lūžinėjantiems nagams atsistatyti. Didier Lab pristatoma naujiena pasižymi ir plačia panaudojimo amplitude. Vienu produktu galėsite ne tik sutvirtinti bei atstatyti, bet ir modeliuoti, atsisakant dildžiavimo, o jei skubiai reikia korekcinio priauginimo - puikiai tiks ir ši priemonė. Švelni, pastelinė spalvų paletė ne tik leis maskuoti nago nelygumus, bet ir panaudoti ją, pavyzdžiui, prancūziško manikiūro atspalviams. Dėl klampios, kremą primenančios tekstūros dengimas ir formavimas taps paprastas - gelis nenubėgs net uždėjus didesnį jo kiekį. 

Related Posts