Ar žinai, kurios kūno dalies oda išduoda mūsų amžių? Ne, tai ne veidas ar kaklas, kaip jau esame įpratę girdėti. Tai... rankų oda! Ji turi itin mažai riebalinių liaukų ir poodinių riebalų, todėl yra linkusi greičiau prarasti drėgmę, yra labiau veikiama skirtingų išorinių veiksnių. Ir negalvoki, jog tai galioja tik šaltuoju sezonu, kada pučia vėjai ir siaučia pūgos. 
  

   Rankų odos būklei kenkia ir besaikės saulės vonios ar net plaštakos laikymas UV ar LED lempoje be papildomos apsaugos. O kur dar paprasčiausias faktas, jog rankomis iš esmės esame pratę rūpintis tik jau esant konkrečiai problemai. Tuo tarpu jos – plauna, šveičia, liečia ne tik kitas rankas, bet ir įvairias chemines medžiagas. O kada paskutinį sykį tu joms pasakei „ačiū“ už nesibaigiančią pagalbą ir, pavyzdžiui, plaunant indus, užsimovei apsaugines pirštines? Juk tikriausiai nedrėkinai odos ir kiekvieną kartą pasinaudojus dezinfekciniu skysčiu? O ar sureaguoji, kai tavo rankų oda praranda skaistumą, pasirodo pigmentinių dėmių užuomazgos?
      Laiku nesudrėkinta, nepamaitinta, skaistumą praradusi rankų oda tampa šiurkšti kaip švitrininis popierius, demėta lyg dalmantino kailis, sausa it jausmas burnoje po pagirių. O tai ne tik sukelia diskomforto jausmą, bet ir gali atvesti į rimtas odos ligas. Todėl rūpinimasis rankomis turėtų tapti mūsų kasdienio ritualo dalimi.

Šioje vietoje tikriausiai paklausite: bet kaip rasti laiko dar vienai procedūrai, jei ir taip vos suspėji gyventi? O mes atsakysime: jo ieškoti ir nereikia!

 „Didier Lab" pristato naująją Beauté liniją, išpažįstančią profesionalią meilę žmogaus kūnui. Ši linija buvo kurta, atsižvelgiant į pasaulines tendencijas grožio industrijoje. Buvimas karantine lėmė naujus įpročius – grožio salonas persikėlė į namus. Net 78 proc. apklaustųjų nurodė, jog karantino metu daugiau dėmesio ėmė skirti savo grožio rutinai. Apie didėjantį poreikį rūpintis savo oda iliustratyviai įrodo ir paieškos sistemų užklausų rezultatai. Klausimų, susijusių su odos būklės gerinimu, populiariausiose paieškose padaugėjo net 400 proc., lyginant su priešpandeminiais duomenimis. Beauté linijos kūrėjai atliepė didėjantį vartotojų poreikį namuose gauti kokybiškus, profesionalia sudėtimi ir, kartu, poveikiu pasižyminčius produktus. Naujosios linijos pirmoji karžygė yra unikalios, patentuotos sudėties rankų kaukė. Ji nereikalaus tavęs papildomo laiko: užsimauk ją kaip pirštinę, nusiimk antpirščius ir veik viską, ką širdis geidžia! Gali atlikti buities darbus, naršyti internete ar skaityti mėgstamą knygą.

2 in 1 procedūra: manikiūras + SPA

  Beauté kaukė buvo kuriama, galvojant apie manikiūro meistrių ir klienčių laiko taupymą. Kaukė drėkina, maitina, skaistina klientės rankas, kol meistrė atlieka gelinį lakavimą ar priauginimą. Tokia procedūra yra revoliucinė alternatyva parafino vonelei: nebereiks jos ruošti, skirti laiko rankų laikymui joje.

. Be to, Beauté rankų kaukės su savimi atneša ir naują, atsakingesnį požiūrį į klientės sveikatą, spręsdamas tas problemas, apie kurias dažnai ir net nesusimąstome. Tikriausiai sutiksite, jog rūpinimasis klienčių sveikata yra kiekvienos profesionalės vienas svarbiausių uždavinių. Dažniausiai galvojame, kokias priemones parinkti, jog atitiktų nago plokštelės tipą bei būklę, nealergizuotų, tačiau itin retai atkreipiame dėmesį į tai, kokį pavojų gali sukelti UV spinduliuotė, kurią gauna klientės rankos laikymo lempoje metu. Anot Harvard Health Publishing, tiek UV, tiek LED lempų spinduliai gali sukelti odos pažeidimus, o itin nesaikingais atvejais – didinti ir vėžio susirgimo riziką. Naujosios rankų kaukės apsaugo nuo UV spindulių, todėl jos naudojimas manikiūro metu padeda užkirsti kelią galimoms grėsmėms.

Rytų išmintis: natūrali sudėtis = stiprus poveikis

Beauté rankų kaukių sudėtis sukurta pagal unikalią, patentuotą technologiją, kurios pagrindiniai kriterijai yra natūralūs, odą tausojantys bei profesionalų poveikį sukuriantys ingredientai. Rytietiškų grybų, šaknų bei sėklų ekstraktų praturtinta bomba veiks virš 127 valandų po kaukės nusiėmimo. Naudojant kaukę reguliariai galima pasiekti įspūdingų rezultatų: oda taps drėgnesnė, skaistesnė, minkštesnė, elastingesnė, įgaus švytėjimo, sumažės pigmentinių dėmių matomumas, suaktyvės kolageno gamyba, bus užtikrinta apsauga nuo laisvųjų radikalų patekimo ir kt. aplinkos poveikio. Taigi dėl savo naudojimo ypatybių bei itin preciziškai atrinktos bei veiksmingos sudėties Beauté rankų kaukės leis susikurti grožio salono pojūtį net plaunant grindis, o manikiūro meistrė galės palepinti, apsaugoti klientes rankas kitų procedūrų metu.

Related Posts