Prancūzų prekės ženklas DIDIER LAB vos prieš mėnesį pristatė revoliuciją manikiūro pasaulyje – „Polybase“ sistemą. Kompanijos atstovai teigia, kad tradiciniam geliniam lakavimui atėjo pabaiga. Nuo šiol manikiūras truks du kartus trumpiau, nagai bus dar tvirtesni ir gražesni bei atrodys sveikai. „Neabejojame, kad tai pakeis gelinį lakavimą. Naujausią technologiją grožio industrijoje palankiai įvertino ne tik ją išbandę meistrai, bet ir klientės“, – tikina DIDIER LAB atstovai.Pasaulyje itin vertinama, o Lietuvoje greitai išpopuliarėjusi DIDIER LAB siūlo profesionalias nagų priežiūros priemones. Kompanija ne tik diktuoja madas ir tendencijas nagų grožio srityje. Siekdama palengvinti nagų meistrų darbą, pagerinti išnešiojimo laiką ir išsaugoti sveikus bei gražius nagus, kuria naujausias, pažangiausias technologijas. DIDIER LAB jau pristatė ir išpopuliarino ne vieną produktą, pakeitusį vartotojų įpročius, todėl nieko keisto, kad grožio salonų kainoraščiuose tarp siūlomų procedūrų atsiranda dar vienas naujas pavadinimas – „Polybase“ lakavimas.

 Lakavimas per pusvalandį
Kodėl „Polybase“ yra geriau nei gelinis lakas? Norint atlikti manikiūrą geliniu laku, reikia mažiausiai 60 minučių. Naudojant naująją technologiją, manikiūras atliekamas per 30 minučių. Reikia tik trijų žingsnių: paruošti nago plokštelę, uždėti ir suformuoti „polybazę“ bei padengti nagą viršutiniu sluoksniu. Šią revoliucinę grožio naujieną išbandę grožio specialistai pastebi, kad naudojant „Polybase“ sistemą lakavimas trunka rekordiškai trumpą laiką. O tai reiškia, kad per dieną galima priimti du kartus daugiau klienčių ir taip gauti dvigubai didesnį uždarbį. „Polybase“ nuėmimas taip pat labai paprastas. Viršutinį lako paviršių reikia nudildyti. Tirpinimui naudojama folija, vatos diskelis ir lako valiklis. Po 5 minučių lakas nutirpsta ir nagas būna paruoštas naujam lakavimui.

Paprasta nusilakuoti namuoseDirbti „Polybase“ sistema išties lengva, todėl ją pamėgo ne tik profesionalūs nagų meistrai, bet ir klientės, kurios lakuojasi nagus namuose pačios. Tai ypač išryškėjo karantino metu, kai dėl pasikeitusių gyvenimo sąlygų bei ritmo moterims teko įsisavinti nagų lakavimo įgūdžius pačioms. Užtenka labai trumpos konsultacijos ir produktą gali naudoti net tos, kurių lakavimo patirtis yra minimali.„Šią naujieną pristatome drąsia deklaracija – dvigubai greičiau, dvigubai pigiau ir 100% išnešiojimo garantija. Visa tai sukėlė didžiulę susidomėjimo bangą. Tai galimybė sutaupyti laiko, medžiagų ir būti užtikrintam, kad manikiūrą iki galo išnešios net tos, kurioms „niekas nesilaiko“. Tai yra kiekvieno meistro ar meistrės svajonė. Būtent todėl daugelis grožio salonų, jau išbandę „Polybase“ ir įsitikinę šio produkto efektyvumu, keičia savo darbo įpročius“, – pasakoja DIDIER LAB akademijos atstovė Džeirana Liubytė.

  Kaip teigia viena žymiausių Lietuvos manikiūro meistrių Dovilė Matt, pats didžiausias privalumas yra tai, kad galima sutaupyti dvigubai daugiau laiko. „Mano manymu, „Polybase“ sistema gali kardinaliai pakeisti kiekvieno meistro kasdienį darbą. Ji taupo meistrų laiką ir sumažina sunaudojamo produkto kiekį. O tai kiekvienam meistrui turėtų būti labai aktualu ir naudinga“, – sako Dovilė Matt.Unikali „polybazės“ sudėtis jungia bazės, lako ir gelio savybes. Meistras iš karto vienu produktu gali padengti manikiūro pagrindą, formuoti nagą, atlikti jo architektūrą ir nulakuoti nagus pasirinkta spalva. Tai ne tik leidžia sutaupyti sunaudojamų produktų kiekį, bet ir sutrumpina manikiūro procedūros eigą vos iki 3 žingsnių. „Mažiau produktų – mažiau džiovinimo lempoje, mažiau laukimo. Nagai neapkraunami keliais medžiagų sluoksniais, atrodo natūraliai, o klientės džiaugiasi lengvumo pojūčiu. Pats didžiausias „polybazės“ privalumas – idealus jos sukibimas su nago plokštele ir itin ilgas išnešiojimo laikas“, – pastebėjimais dalinasi Dovilė Matt.

Related Posts