Kaip išsirinkti tinkamą bazę nagams?

Visos bazės iš esmės yra skirtos nago sutvirtinimui, tačiau kiekviena iš jų turi papildomas funkcijas ar technines savybes. Kyla klausimas, kaip išsirinkti tinkamiausią būtent sau ar savo klientei? Reikėtų atsakyti į šiuos klausimus. Kokios būklės šiuo metu yra nago plokštelė? Gal ji labai stipriai pažeista? O gal gauna ypač daug drėgmės? Žemiau rasi mini aprašą, kokioms nago plokštelėms bei kokiam tikslui yra skirti pagrindiniai Didier Lab baziniai sluoksniai.

Meta bazė 

Meta bazė - sutvirtina nago plokštelę, yra atspari drėgmei bei temperatūrų kaitai. Galimas prailginimas iki 5 mm. Ypač tinka, jei dažnai muvite gumines pirštines atliekant grožio procedūras ar namų ruošos darbams. Vasaros bazė Nr. 1.

Fiber Octagon Bazė

Fiber Octagon bazė (POPULIARIAUSIA) - skirta ypač silpnam ir pažeistam nagui. Vitaminų ir Fiber pluošto dėka atstato bei stiprina nago plokštelę. Galimas prailginimas iki 5 mm.  

Rubber bazė

Rubber bazė - guminės tekstūros. Stiprina bei puikiai išlygina gilius nelygumus. Galimas prailginimas iki 5 mm.

Spalvota Rubber bazė 

Rubber bazė su spalva - tai bazė “2in1”, tad galime praleisti spalvos sluoksnį. Puikiai tinka mėgstančioms švelnius, natūralius ar rausvus atspalvius. Taip pat tinka prancūziškam manikiūrui. Netinkama nago prailginimui.

Spalvota Fiber bazė 

Fiber bazė su spalva -  “2in1”, švelnūs, natūralūs atspalviai bei papildomas nago sustiprinimas, dėka sudėtyje esančių vitaminų ir Fiber stiklo pluošto dalelių. Netinkama nago prailginimui.

Lentelėje rasite detalesnę informaciją:

Palikite komentarą

Visi komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant